September 7, 2020

September 7, 2020

June 13, 2020

May 15, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Kellie

May 9, 2018

Har nu gått 5,5 veckor och man kan se att hon är dräktig. Kellie är en ganska slimmad tik från början och har dessutom mått lite illa nu.. Så det har inte varit lätt för matte Sarah att få i fröken Kellie mat. God burkmat har gått ner. I dag var jag och träffade henne en stund för att mäta magen och lämna foder att pröva. Ett smakrikt valpfoder vi får hoppas att hon gillar det. Det är inte långt kvar tills hon flyttar hem till oss nu. Tror att det blir mer verkligt då, när man ser henne varje dag. Detta ser vi fram mot, 

Ska bli så spännande!!

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square