Lichie och Totte valparna är här!

Vet att ni har väntat och väntat men nu kommer lite bilder på Magic teamet. Alla valpintresserade har fått info och det ser i dag ut som att alla valparna är tingade. Lichies valpning gick fint och hon sköter sina små så duktigt. Valpbesök blir det när de är ca 4-5 veckor gamla. Men tiden går fort :-)

Och så Lichie

Hon är nu på dygn 55 av 63. Lite tungt börjar det bli. Hon har nu i veckan fått sin sista vaccination inför valpning. Vi har också flyttat Cookies valpar till köket och då får Lichie ta plats i valprummet. De sista veckorna sker följande i valpmagen: Livmodern är mycket stor och fostren kan röra sig tämligen fritt i fosterhinnorna. Fostren är nu ca 15 cm långa. Sista veckan: Valparna är mellan 16-18 cm långa när de föds. De är ordentligt behårade och ögonen är slutna. Så gott som hela skelettet är nu förbenat.

UPPDATERING!!

Ja det är väl på tiden.. Valparna växer så det knakar och de ser jättefina ut. Vilken lyx att få lära känna dem så väl, så enkelt med bara 2 valpar. De spenderar nu dagarna hos mig i köket. Det är kul att få vara med där det händer lite. De äter nu hela 4 mål mat per dygn och diar där i mellan. Cookie är mycket med dem, ligger gärna hos dem. De är nu så otroligt söta och blir sötare för varje dag. Lichie mitt lilla matvrak, ja nu är hon också svältande tycker hon :-) och ändå får hon nästan dubbelt så mycket nu.. Det är dags att börja räkna ner bara 12 dagar kvar tills hon gått sina 9 veckor. Så spännande och även nervöst. Hon är ganska tjock... Nu lite bilder på småvovvarna.

Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square