top of page

Lite svalare i dag

Det har varit ett par fina dagar för de som kunnat ligga vid sjön.. Peter var med flickorna på barnens gård i lördags de hade en härlig dag med bad och lek. Men för Tequila har det varit påfrestande. Har lagt ut blöta handdukar på golv och på hund. Hon har inte fallit i temp ännu, spekat lite i biabädden men lugnt. Hon äter men det tar lite tid.

Återkommer som sagt :-)

Lilla Pepsie har gått 2 veckor i sin dräktighet och här har följande skett enl skk valpningsboken: Zygoterna passerar långsamt äggledarna och når livmodern 12-16 dagarna efter befruktningen.

Pepsie går nu in i vecka 3 och då sker:

Zygoterna fördelar sig jämnt i mellan livmoderhornen och fäster vid livmoderväggen (implantationen) 19-20 dagar efter befruktningen. Livmodern är lindrigt förstorad och fosterblåsorna är tyligt åtskilda från varandra. Embryot som ännu bara består av ett antal celler, är ca 5 mm långa. Vid palaption är fosterblåsorna runda och ungefär 12-15 mm stora.

Kram på er där ute från mig, Tequila och Pepsie!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page