top of page

Hungrig hund

Det är så jag ser Tequila just nu, hoppas det är ett tecken. .

Hon går nu in i vecka 4 och då sker följande enligt skk valpingsboken-

Livmodern är markant förstorad. Embryot är 17-27 mm. Första förbeningen ses på huvudbenen. Ögonen syns tydligt och man anar öronens plats liksom de båda spenraderna. Vid bukpalpation är fosterblåsorna ovala och cirka 25 mm stora.

Tequila har aldrig matvägrat vid sina dräktigheter utan äter det hon får och kommer över. Lite illamående har man som mest bara skymtat och begripit pga att det är bråttom ut och det smaskas gräs och jord....

Tycker att veckorna går ganska fort trots att man längtar och är nyfiken.

Till helgen har vi lite utställningar att åka på. Först ska vi till Hasslarp, där ska Cookie och Pepsie få springa vänstervarv något som de vekligen gillar. Nu hoppas jag verkligen på att jag reder ut att springa mellan 2 ringar.. Vilket inte fungerade i Hässleholm.... På söndagen har vi den årliga morsdagsutställningen här på Saxnäs. Nära och bra! Dit tar jag med mig Candy och Pepsie.

Lite bad och trim blir det i veckan sen gör vi vårt bästa :-)

Kramar och på återseende!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page