Vi har valpar

Och ja det är så många som önskar valp!!

Jag har en lång lista att gå igenom och det finns så många fina familjer, hussar och mattar där ute. Vill inte att ni tror att ni inte skulle passa som hundägare bara för att ni inte får möjlighet till valp hos mig denna gång.

Många trevliga samtal och mejl har jag fått.

Jag hoppas att jag varit tydlig med att intresset är stort.


Jag tänker sätta mig i helgen och försöka återkoppla till er där ute som blir tilltänkta familjer. Sen bokar vi i så fall ett besök här för att ni får träffa tik, valpar och mig och jag får träffa er. Med detta inlägg vill jag meddela att hör man inget från mig inom 14 dagar så får man söka vidare efter sin lilla vän. Jag vill också önska er lycka till. Uppfödare hittar ni på goldenklubbens hemsida och på köpa hund hos svenska kennelklubben.

Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags