top of page

Valpar

Ja nu äntligen finns det valpar hos oss. Det blev dock en kull inte två. Enya har nu 5 stora fina killar. Enya har haft problem med magen efter valpningen så jag har lagt fokus på henne de här dagarna. Men nu är det dags att meddela dem som kan få valp denna gång. Som ni förstår så var min lista ganska lång då jag räknat med två kullar. ..

Så endel besvikna kommer det att vara, men som jag nämnt till många av er så är det bra att lämna sitt intresse hos fler uppfödare. ...

Jag ska sätta mig med min lista de närmaste dagarna och försöka få iväg mejl till er.

Bilder kommer

NYA PLANER!

Vi har parat Tilde för snart 2 veckor sedan och vi får hoppas att hon är dräktig. Håll alla tummar för det.

Ha de gott

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page