top of page

1 månad sen sist nästan.

Börjar med att säga stort GRATTIS till Anita som lyckats med ännu ett viltspårchampion med Lazer!! Ni är så bra på allt ni tar er för, så stolt!

GRATTIS också till Ellen-Elisabeth och Kajsa som fått 2 uppflyttningar på 2 dagar i nybörjarklass rallylydnad! Härliga hundar!!

Hemma hos oss har vi haft tråkigheter som varit svårt att sätta på pränt. .

Vår första golden Napoleon fick den 26/10 13.5 år gammal somna in. Det här är det som är det jobbiga med att ha djur. De blir inte lika gamla som oss...Napoleon var verkligen herre i sitt hus, störst, bäst och vackrast. Men också den snällaste av snälla. Han har haft ett bra liv även om ålderdomen gjorde sig lite påtalad de sista åren. Han blev alltid mycket omtyckt av allt och alla en stor lärare för våra andra hundar genom åren. Ibland tyckte han dock -matte inte fler valpar nu...

Han har dessutom haft extra husse och extra matte ett par timmar varje eftermiddag. Då kom Inger vår granne och jag kan lova att han var lycklig! Egen tid med någon som bara bryr sig om mig. De gick en promenad sen följde Nappe med hem till dem, antingen tillbringade de lite tid åt godissök i trädgården eller kel och mys inne med Kjell och Inger.

Sorgen och saknaden är stor och det gör ont. Underbar och älskad av alla finast Napoleon sov gott

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page