top of page

Utställning

Flera hundar har varit på utställning och visat upp sig. Anita har varit i Sunne med Lazer han var 3a i öppen klass med Ck sen oplacerad i bästa hane Skye var 2a i öppen klass med Ck och blev sen placerad som 4e bästa tik! GRATTIS Lazer har dessutom varit och gjort BPH med skott. De tyckte att han var en positiv, trygg och lekfull kille. Bra gjort igen Anita. Vet att de varit och ska på fler utställningar och jag har varit dålig på att uppdatera här. Framledes ska vi ha en flik till just resultat..

En till som visat sig i ringarna runt om är lilla Tilde och hon har varit BIR valp på Gotland i Nybro på Saxnäs i Kalmar och ggr 2 i Tvååker. Dessutom blivit Bäst in show 1 gång och Bäst in show 2 vid 2 tillfällen. Grattis och bra jobbat Monica!!

Den 1/7 var vi i Sävsjöström på Golden klubbens utställning och jag hade med mig Enya, Kira, Lykke och Cookie. Jag hade 3 placerade valpar i bästa tikvalp sååå kul. Förstaplatsen tog lilla KIRA!! Hon slutade sen som BÄST IN SHOW valp Tilde var 2a och Enya 3a.

Lykke var 3a/4a i sina klasser och Cookie var 4a i sin klass. Damen som faktiskt blir veteran den 14e Juli.

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page