top of page

Kellie

Har nu gått 5,5 veckor och man kan se att hon är dräktig. Kellie är en ganska slimmad tik från början och har dessutom mått lite illa nu.. Så det har inte varit lätt för matte Sarah att få i fröken Kellie mat. God burkmat har gått ner. I dag var jag och träffade henne en stund för att mäta magen och lämna foder att pröva. Ett smakrikt valpfoder vi får hoppas att hon gillar det. Det är inte långt kvar tills hon flyttar hem till oss nu. Tror att det blir mer verkligt då, när man ser henne varje dag. Detta ser vi fram mot,

Ska bli så spännande!!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page