top of page

UPPDATERING!!

Ja det är väl på tiden..

Valparna växer så det knakar och de ser jättefina ut. Vilken lyx att få lära känna dem så väl, så enkelt med bara 2 valpar. De spenderar nu dagarna hos mig i köket. Det är kul att få vara med där det händer lite. De äter nu hela 4 mål mat per dygn och diar där i mellan. Cookie är mycket med dem, ligger gärna hos dem.

De är nu så otroligt söta och blir sötare för varje dag.

Lichie mitt lilla matvrak, ja nu är hon också svältande tycker hon :-) och ändå får hon nästan dubbelt så mycket nu.. Det är dags att börja räkna ner bara 12 dagar kvar tills hon gått sina 9 veckor. Så spännande och även nervöst.

Hon är ganska tjock...

Nu lite bilder på småvovvarna.

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page