top of page

Tiden går

Ja så är det. Nu i jultider och allt så är det fullt upp för alla. Här är allt bra cookie och hennes små mår bra. De äter och växer fint. De har öppnat sina ögon och har börjat ta sig fram på vingliga ben. Sötare och sötare för var dag som går. Tyvärr inga bra bilder. Det är lite svårt att hålla valp och ta kort samtidigt. Ska be om lite hjälp med det.

Vad det gäller Lichie så har hon nu gått 4 veckor och om ca 10 dar så ska jag nog kunna säga om hon är dräktig... Hon är hungrig och det är ju ett gott tecken.. men det är ju en golden vi pratar om ha ha . Lichie är en tik av större modell men ganska stram. Hon har ju inte haft några valpar innan så det kanske märks tidigare... Vi får se. Så fort jag känner mig säker så lär det stå här.

Utklipp från skk om vad som sker de här veckorna:

Mums med mammas mat!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page