June 13, 2020

May 15, 2020

March 18, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Tiden går

December 19, 2017

Ja så är det. Nu i jultider och allt så är det fullt upp för alla. Här är allt bra cookie och hennes små mår bra. De äter och växer fint. De har öppnat sina ögon och har börjat ta sig fram på vingliga ben. Sötare och sötare för var dag som går. Tyvärr inga bra bilder. Det är lite svårt att hålla valp och ta kort samtidigt. Ska be om lite hjälp med det. 

 

Vad det gäller Lichie så har hon nu gått 4 veckor och om ca 10 dar så ska jag nog kunna säga om hon är dräktig... Hon är hungrig och det är ju ett gott tecken.. men det är ju en golden vi pratar om ha ha . Lichie är en tik av större modell men ganska stram. Hon har ju inte haft några valpar innan så det kanske märks tidigare... Vi får se. Så fort jag känner mig säker så lär det stå här. 

Utklipp från skk om vad som sker de här veckorna:

 

 

 

 Mums med mammas mat!

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags