September 7, 2020

September 7, 2020

June 13, 2020

May 15, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Nu är de här

December 7, 2017

Excellentgold Boom Chicka Boom och Excellentgold Boom Chacka Lack en tik och en hane visade det sig vara. Mor och valpar mår bara fint men jag ligger nerbäddad med bihålsinflammation och totalt genomförkyld. Men som ni förstår så hoppas jag att flera av er har möjlighet att vänta in Lichies valpar i januari.

Så fort min ork kommer tillbaka så sänder jag mail till er alla. 

Bilder kommer också så fort jag blir lite bättre. 

Ha de gott önskar Cookie Chicka och Chack

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square