September 7, 2020

September 7, 2020

June 13, 2020

May 15, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Och så var Lichie också parad!

November 23, 2017

Lichie har varit på kärleksresa ett par dagar och är nu parad med fina Totte. Det kommer att gå lite omlott här med valpar denna gång. Om allt går som det ska så kommer Lichies valpar runt den 21 januari. Spännande med ännu en resa.

 

Cookie mår bra. Men jag tror inte att det är så många valpar. Hon har inte så stor mage. I morgon är det dags för sista herpesvaccinationen och då kanske jag tar en bild också så jag inte matar på henne för mycket. För hungrig är hon lilla hjärtat.

Mer i morgon..

Kram på er!

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square