top of page

Grattis Pokemon kullen 1 år i dag!

De fina ulltussarna Pebbles, Simba, Berra, Nala, Ludde, Siri och Max 1 år. Oj vad tiden går.

DAGS FÖR ER ATT BESTÄLLA TID FÖR RÖNTGEN AV HÖFTER OCH ARMBÅGAR!

Måste säga att jag längtar mycket efter valpar igen. Planerar gör jag och hoppas på löp i oktober.

För övrigt så flyter allt på som vanligt. Vi tillbringade min födelsedag i Köping på utställning.. Jaja är man biten så är man. Jag får tillägga att jag var nöjd med dagen med tanke på att det delades ut mycket gult och blått. Jag ställde Lykke hon blev 2a med hp. Pebbles fick Exc och placerade sig som 4a i juniorklassen. Jag fick också ställa mitt lilla hjärta Kajsa som var där med matte Ellen-Elisabeth. Kajsa fick Exc och blev 3a i unghundsklassen. Lichie fick Exc och placerade sig 4a i öppen bland 23 tikar!! Med Ck ! Med ännu en härlig kritik.

Framöver har jag anmält till Ronneby, Norrköping och Böda. Vet dock att alla pälsar rasar just nu.. Så vi får se vilka som följer med i slutänden..

OBS!!

Glöm inte att anmäla till kennelträffen!!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page