top of page

Älskade lilla Kajsa

Har flyttat till ny flock. Ja så ser verkligheten ut för oss uppfödare. Ibland får man ta sådana beslut som gör ont. Jag vet att Kajsa får det super eller har det superbra, då hon redan bott in sig. Kajsa flyttade för snart 2 veckor sen men det har tagit lite tid för mig att kunna landa i det hela.

I det hela så är det så att jag tycker synd om mig själv inte om Kajsa för som sagt hon lever nu ett härligt liv!

Tack Ellen-ElisabethLund för att du tar hand om min prinsessa och stort lycka till med henne. Ser fram mot att träffa er igen i sommar.

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page