June 13, 2020

May 15, 2020

March 18, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Älskade lilla Kajsa

April 23, 2017

Har flyttat till ny flock. Ja så ser verkligheten ut för oss uppfödare. Ibland får man ta sådana beslut som gör ont. Jag vet att Kajsa får det super eller har det superbra, då hon redan bott in sig. Kajsa flyttade för snart 2 veckor sen men det har tagit lite tid för mig att kunna landa i det hela.

I det hela så är det så att jag tycker synd om mig själv inte om Kajsa för som sagt hon lever nu ett härligt liv!

Tack Ellen-ElisabethLund för att du tar hand om min prinsessa och stort lycka till med henne. Ser fram mot att träffa er igen i sommar.

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags