top of page

Utställning

Ja det har ju legat lite på is ett tag så när vi nu tog oss till huvudstaden för årets sista så var vi ganska sugna. Har ju inte haft ute Casey sen i början av september så tänkt att vi var lite ringrostiga.. Men det gick bra hon är en så cool tös. Första dagen vann hon juniorklassen med ck.

Skye fick Exc, Lazer och Lissie fick v. Lazer var placerad i sin klass.

Andra dagen var alla Excellentgoldhundar Excellenta. Casey var i dag placerad 3a i sin klass av 12 tikar och Lazer 4a i sin klass. Vi bildade en uppfödargrupp och blev 3a med HP. Domaren skrev väl värd sitt HP!! Tack också Anita och Karin för denna trevliga helg.

Några bilder.

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page