September 7, 2020

September 7, 2020

June 13, 2020

May 15, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Utställning

December 12, 2016

Ja det har ju legat lite på is ett tag så när vi nu tog oss till huvudstaden för årets sista så var vi ganska sugna. Har ju inte haft ute Casey sen i början av september  så tänkt att vi var lite ringrostiga.. Men det gick bra hon är en så cool tös. Första dagen vann hon juniorklassen med ck.

Skye fick Exc, Lazer och Lissie fick v. Lazer var placerad i sin klass.

Andra dagen var alla Excellentgoldhundar Excellenta. Casey var i dag placerad 3a i sin klass av 12 tikar och Lazer 4a i sin klass. Vi bildade en uppfödargrupp och blev 3a med HP. Domaren skrev väl värd sitt HP!! Tack också Anita och Karin för denna trevliga helg.

Några bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square