top of page

Nova

I går var jag hos Nova, Emelie, Alexander och Sigge. Var så nyfiken på om fröken verkligen är dräktig, brukar vara ganska säker när tiken gått halvvägs. OCH HON DRÄKTIG!! Definitivt.

Så spännande. Nova flyttar hem till mig 2 veckor innan det är dags och då tänker jag göra en röntgen för att se hur många. Det är lite för att man ska veta vad man ska vänta sig den dag då de anländer.

Enl SKK valpningsboken så sker följande Vecka 5

Embryot liknar nu en hund och kallas foster. Ett beaglefoster som är 3 dagar gammalt är ca 35 mm långt. Fostren har utvecklade ögonlock som täcker ögonen och ytteröron som täcker öronöppningen. Man kan också avgöra könstillhörighet. Förbening sker av bröstben, bogblad och revben. Fosterblåsorna har nu blivit så stora att de fyller ut hela livmodern så att denna får ett mer jämntjockt utseende.

Kul också att det är några där ute som följer oss och väntar även de med spänning.

Kram på er alla!!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page