October 21, 2019

August 12, 2019

August 12, 2019

July 19, 2019

May 30, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

4 veckor

July 2, 2016

Har gått sen vi var i Danmark Nova och jag.

Har fått upplysning om att hon denna veckan har haft lite svårt att äta. Och det ligger rätt i tid för i denna veckan så sker implantation då äggen fäster vid livmoderväggen. Detta ger i regel illamående hos tiken. Hon får lite extra god mat nu så får vi hoppas att det släpper.

Enligt "Valpningsboken" så sker följande

Vecka 4

Livmodern är markant förstorad. Embryot är 17-27 mm. Första förbeningen ses på huvudbenen. Ögonen syns tydligt och man anar öronens plats liksom de båda spenraderna. Vid palpation är fosterblåsorna ovala och ca 25 mm stora.

 

Spännande!!

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags