top of page

Glad påsk!

Dagarna går. I dag är det en vecka sen Karin och jag packade bilen och for till Malmö. Vi checkade in på Scandic hotell. En prövning tänkte vi.. Hade ju hundar från 3 familjer med oss Jag hade Nova, Lichie och Bingo med mig och Karin hade Fernando.

Det gick över förväntan, så duktiga vovvar. Natten var lugn och vi konstaterade att vi kan göra om detta :-) På morgonen efter att hundar fått sitt så åt vi en god hotellfrukost sen bar det i väg till utställningen. Så himla skönt att vara två, man kan hjälpa varandra. För nog är det ett företag innan man är på plats.

Först ut var Bingo han blev BIM valp! Tyckte att han var riktigt duktig och enl domaren så är det jag som ska lära mig att visa cocker bättre. Bingo är ju ett energiknippe och har svårt att stå still.. Vi tränar på.

Karins Fernando fick Excellent men ingen placering i juniorklass. En glad och duktig kille.

Lichie fick även hon Excellent och oplacerad i juniorklassen.

Nova visades i unghundsklass fick Very good och flera med mig undrade varför..Jo domaren tyckte att hon hade fel bett!! Icke sa nicke att hon har. Men det var mitt fel att jag inte såg att hon bet sig i läppen när han tittade på tänderna.. Ja ja försök att bita ihop tänderna med läppen i mellan..

Nya tag ch mot nya mål. I april händer inte så mycket på utställningsfronten. Men i maj kör vi på för fullt :-)

Kennelträff planeras till mitten av juli!!

Mer info kommer.

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page