top of page

Så ännu en utställningshelg avklarad

Tillbringade söndagen i Moheda bollhal bland en massa fina vovvar. Många golden och cocker anmälda som vanligt- Jag hade med mig lilla snäckan Casey 4 månader och hon skötte sig bra. Hon kom 2a i sin klass med hp efter henne stod kullsyster Lissie.

Nästa in var Kellie 7 månader som i dagsläget är ganska högbent och ranglig men även hon skötte sig duktigt och blev 3a i hennes klass.

Lilla Bingo studsade som en studsboll genom ringen.... Blev 2a med hp. Tack Britta för hjälpen! Lichie gjorde sin debut i juniorklassen med ett very good. Fin kritik men här är det nog jag som måste träna mer för hon är stor och snabb. Tack alla för en trevlig dag vid sidan av ringen :-)

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page