top of page

Årets första utställning

är nu avverkad. Karin och jag packade bilen full med hundar tidigt i söndags morse, Tog oss till Hässleholm valputställning och var där i god tid. Med oss hade Karin sin Fernando och jag hade Bingo, Kellie och Lichie. Hade en bra dag och fick se många fina valpar, Våra stjärnor uppförde sig mycket bra och de blev alla placerade men inga vinster. Så glad över att de tyckte det var helt ok att kiva in i en lokal full av andra hundar och människor med nya ljud och dofter.

Till helgen kör vi igen då mot Moheda SSRK. Där blir det officiell debut för Lichie. I går kväll var vi ett gäng på guldhunden för att träna och kan säga att jag har en sprinter (Lichie) och en duracellkanin (Bingo). Gillar energi men ibland är det lite väl mycket.. I helgen har jag även lilla Casey med mig som precis hunnit bli 4 månader. Spännande! Håll tummarna för oss.

Ha de gott!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page