top of page

Min mobil fungerar inte som den ska.. Ring på hemtelefonen vid frågor om valpar 0485-35633 eller mai

Vår fina Cookie började löpa mycket tidigare än jag väntat mig. Blev endel huvudbry kan jag meddela. Då jag förstod att möjligheten inte var så stor för mig att komma iväg och para när jag hade nyfödda valpar. Men en räddare i nöden KARIN THUNBERG säger jag kan åka, jag fixar detta! Tack snälla Karin än en gång. Jag är skyldig dig en :-)

Cookie är dräktig med snyggingen Leif riktar ett stort tack till Jennie på Dream Max för denna möjligheten.

Nu hoppas vi allt ska gå bra och valparna kommer att födas i slutet av oktober och är leveransklara till jul.

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page