top of page

ÄNTLIGEN

Ja äntligen kommer jag ut här igen..

Dagarna går och här fyller vi dem med lek, bus och mat. Helt underbara små valpar, när de sen är trötta så kryper de alla upp i knät på mig och försöker få rum att sova en stund. Börjar bli lite trångt nu :-) Valparna äter nu 4 mål med foder och snuttar på Pepsie där i mellan. Pepsie är en tålmodig och snäll mamma. Det finns fortfarande hanvalpar kvar att tinga i färgerna blueroan och svart/vit som båda är godkända färger enl skk. Valparna är nu registrerade. Jag har spunnit vidare på New Design som tema, då det är ny design för mig med ny ras. Mycket nöjd med deras namn.

E New Modern Design

E New Heavenly Design

E New Magic Design

E New Fashion Design

E New Special Design

E New Exclusive Design

E New Color Design

E New Hot Design

Nedan följer några bilder från veckorna som gått, hoppas jag lyckas nu....

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page