September 7, 2020

September 7, 2020

June 13, 2020

May 15, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Snart så

August 16, 2015

är det lilla Pepsies tur. I dag är det 8 veckor sen vi var hos Karin, Joakim och Toby på kennel Backhills i Tranås. Pepsie är tjock. Hon matvägrar eller ska vi säga att hon blivit lite kräsen. Mjukmat går nämligen ner... I små och flera portioner dagligen. Hon vilar mycket och ser verkligen ut att trivas i vårat rum. Dock inte alltid i valplådan utan gärna under min säng. Där får hon vara i fred och när det är dags så sätter vi för en bräda där. Det blir ju lite svårt att hjälpa henne annars...För övrigt är hon är sitt vanliga glada och svansviftande Pepsie.

 

Sista veckan som sagt, då ser det ut som så här enl valpningsboken:

Valparna är mellan 16 och 18 cm när de föds. De är ordentligt behårade och ögonen är slutna. Så gott som hela skelettet är nu förbenat.

 

Tequilas valpar växer och blir sötare och sötare för varje dag. Busigare och busigare också.. Äter med god aptit, leker, slåss och biter matte där de kommer åt :-) Vassa små bissingar kan jag lova.

 

Det finns fortfarande hanvalp till salu. De är leveransklara den 3e september.

 

Hoppas på lite hjälp med bilder igen snart. Har börjat ställa upp dem och titta på dem och måste säga att de är fortfarande mycket lika kroppsmässigt. Fina små!

 

Kram på er där ute!

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square