top of page

Dessa små godingar

Nu lever de loppan i valphagen kan jag säga. De har också fått komma ut på golvet, det är spännande med lite mer yta. I går gjorde jag i ordning "utehagen" så den tänkte vi inviga i dag. Det ska vara fint väder då får vi passa på. I kväll kommer det valpspekulanter och hälsar på sen är det nog besök i stort sätt varje dag. Det är ju inte bara valpspekulanter som vill valpmysa dock :-) Valparna tycker mycket om maten som severas de har inge vidare bordskick men men.. Huvudsaken att det är gott, mamma Tequila städar gärna efter dem.

Vi har börjat fixa lite inför nästa kull, en annan valplåda ska tillverkas och installeras. Lite grindar behöver också komma på plats.

Pepsie börjar se ut som en liten fotboll. Så fin och go. Hon går inte längre några långa promenader då det dessutom är ganska varm och jag vill inte anstränga henne. Valppromenader blir det :-) tillsammans med Lichie. Hon har också börjat få lunch och en aning kvällsmat. Hon är såååå hungrig.

Hon är i dag på dygn 46 och alltså inne i 7e veckan. Då sker följande:

Fostren är nu 10 cm långa. Livmodern fyller stora delar av buken. Vi den här tiden brukar fostren vara så starka att man kan känna och senare också se fosterrörelser genom bukväggen.

Så spännande, snart är det dags. Det har väl gått extra fort nu i och med att vi har valpar.

Får be om lite hjälp igen vad det gäller lite foton och hoppas på att få in några de närmsta dagarna.

Kramar i massor!!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page