top of page

Så goa små

Helt underbara är de. De äter och sover mest men snart kommer det bli lite rörelse. Ser vi fram mot. De ökar fint i vikt, de är som små paddor. Söta sådana. Det verkar som att jag har hanvalp kvar, då jag saknar svar från intresserad. Jag har haft 7 stycken familjer intresserade av tikvalp.... Konstig för förra året var det precis tvärt om.

Vad det gälle Pepsie så har hon redan gått 3 snart 4 veckor.. I nästa vecka ska vi göra ett ultraljud, för jag är så nyfiken :-)

Vecka 4 enl skk valpningsboken sker följande:

Livmodern är markant förstorad. Embryot är ca 17-27 mm. Första förbeningen ses på huvudbenen. Ögonen syns tydligt och man anar öronens plats liksom de båda spenraderna. Vid bukpalpation är fosterblåsorna ovala och ca 25 mm stora.

Ha de gott där ute. Nu fixa lite pannkakor till gänget som ska till Ölands djurpark!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page