September 7, 2020

September 7, 2020

June 13, 2020

May 15, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Alla mår bra

July 12, 2015

Nu har allt lugnat ner sig. Tequila är pigg och kry igen. Hon ligger hos sina valpar hela tiden. Alla valparna har gått upp  vikt. Det var en mycket jämn kull det skilde bara 65gram från den minsta till den största.  Den minsta valpen vägde hela 495 gr.... Så rejäla valpar är det. I dagsläget väntar jag fortfarande svar från ett par som varit intresserade av valp..Ska skicka över lite bilder till min webba så ni får se underverken.

Kramar

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square