September 7, 2020

September 7, 2020

June 13, 2020

May 15, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Äntligen

July 11, 2015

Jag ber om ursäkt för att ni har fått vänta.

Men nu så är de små juvelerna äntligen här. Tequila fick 4 hanar och 2 tikar. Tikarna är tingade. som ni förstått så har de inte varit en mönsterförlossning.. Hon låg väldigt länge i låg temp och var utmattad. Så på torsdagseftermiddag åkte jag ännu en tur mot Kalmar djursjukhus och det bestämdes ganska omgående att de tyckte hon skulle snittas. Det gick bra och vi kom hem fram på kvällen. Lyckiga och glada.

Men Tequila forsatte att vara dålig i magen och kräktes till slut vatten också. Så i går tillbringade hon dagen på djursjukhuset med dropp och mag medicin. Nu mår hon bättre och har ätit med god aptit och fått behålla maten. Hon har hela tiden varit mycket mån om sina små så de har fått det dom behövt. (Mammas lilla pärla) Oroligt har det varit och tagit på krafterna har det, så därför har jag varit lite dålig på att uppdatera här. Har inte heller hunnit med att ringa och maila runt till er som visat intresse för valparna. Men under dagen och morgondagen så ska jag nog få till det. Den som väntar på något gott :-)

Vet att det finns ett par som blir besvikna över att det inte blev så många tikar. Men goldenhanar är underbara, så ta er en funderare. .  Kramar från Tequila och Bitte

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square