top of page

Allt lugnt ännu

Vill bara meddela att foton från kennelträffen ä på g.. Mina var dess värre mycket suddiga, måste få någon att kolla vad som hänt med kameran... Anita har lovat att sända bilder som hon och hennes dotter tog.

Va det gäller Tequila så är det som sagt lugnt ännu. Vi bor nu tillsammans i valprummet om nätterna. Hon säger till mig och vill gå ut även på natten nu. Det trycker väl på. Hon tar det lugnt vilar mycket och det tycker jag är bra då hon haft ganska utdragna valpningar tidigare. Det har också blivit ganska varmt de sista dagarna.

"Valpmorskan" är förvarnad och hoppas kunna vara med. Jag tycker det är så skönt att ha någon vid sidan, både för sällskap och trygghet.

Återkommer snart igen.

Kram

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page