May 15, 2020

March 18, 2020

March 11, 2020

February 23, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Allt lugnt ännu

July 2, 2015

Vill bara meddela att foton från kennelträffen ä på g.. Mina var dess värre mycket suddiga, måste få någon att kolla vad som hänt med kameran... Anita har lovat att sända bilder som hon och hennes dotter tog.

 

Va det gäller Tequila så är det som sagt lugnt ännu. Vi bor nu tillsammans i valprummet om nätterna. Hon säger till mig och vill gå ut även på natten nu. Det trycker väl på. Hon tar det lugnt vilar mycket och  det tycker jag är bra då hon haft ganska utdragna valpningar tidigare. Det har också blivit ganska varmt de sista dagarna.

"Valpmorskan" är förvarnad och hoppas kunna vara med. Jag tycker det är så skönt att ha någon vid sidan, både för sällskap och trygghet.

Återkommer snart igen.

Kram

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags