top of page

Stort TACK till er alla

som var med på kennelträffen i lördags. Ni ska veta att det betyder mycket för mig att få se mina små bebisar bli stora fina goa vovvar. Vi hade en skön eftermiddag i härligt sällskap med trevliga hundar och hussar och mattar. Så nöjd med dem alla. Hoppas på att kunna få in lite bilder framöver. Bara jag listar ut hur man gör....

Vi åt och gottade oss. Endel prövade på agility. Sen mycket hundsnack. HÄRLIGT.

Till nästa år så ska vi väl utöka skaran :-) . Eller hur?

Boka redan nu lördagen i helgen efter midsommar!!

Tequila fick stanna hemma och ta det lugnt, hon går nu in i sista veckan! Hon tycker nog att det ska bli ganska skönt att få ut dem. Lite jobbigt är det nu, det går inte så fort längre men hungrig är hon :-) .

Enl Skk valpningsboken så sker följande vecka 9 :

Valparna är mellan 16-18 cm långa när de föds. De är ordentligt behårade och ögonen är slutna. Så gott som hela skelettet är nu förbenat.

Den sista veckan börjar jag att ta tempen på henne för att se hur hon ligger i normaltemp. När det är dags för valparna att komma så går tempen ner. Kan vara bra att vara beredd även om man vet på ett ungefär när. Nu är spänningen på hög nivå. Dags att se över så att man har allt hemma som kan behövas till valpningen.

Pepsie har löpt färdigt och allt runt henne är lugnt. Men en vecka har redan gått sen första parningen....

Och hos henne sker följande : Äggen (zygoterna) genomgår en intensiv celldelning i äggledarna under de första dagarna efter befruktningen.

Spännande!!!

Kram på er där ute!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page