top of page

Här händer grejer

Pepsie är nu parad med "Toby" Backhill's New Design och vi håller nu tummarna att det denna gången ska bli några små cockervalpar. Vi tog progesteronprov på torsdagen innan midsommar, jag visste att det var tidigt men var ju tvungen, för på helgen är det inte möjligt att få det gjort. Och som alltid så ska allt sånt här ske på helger.. Jag har innan varit och parat på midsommarafton, påsk och nyår så varför inte?? Progtestet låg på 11 vilket är lågt och svårt att avgöra riktigt säkert när hon går in i höglöp. Tiken har ägglossning när det ligger på 15 sen tar det ett par dagar för äggen att mogna. Vi har i alla all fått till 2 bra parningar. Så nu är det bara att vänta!!

Och så till tjockisen.

Tequila tycker att det börjar bli lite jobbigt. Rör sig fortfarande relativt smidigt trots att hon är ganska tjock. Men det är lite pustigt och stånkigt. Vi går inte den långa rundan med henne längre. MAT och åter MAT står överst på listan. Magen har växt ytterligare några centimeter, och det syns mycket väl att hon är dräktig. Jag har börjat fixa iordning vårat rum och i dagarna flyttar vi in. Tequila har nu gått in i 8 e veckan.

Så här säger skk valpningsboken:

Livmodern är mycket stor och fostren kan röra sig tämligen fritt i fosterhinnorna. Fostren är nu ca 15 cm långa.

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page