top of page

Nu syns det

att det ska bli valpar menar jag :-)

Jag har mätt Tequila under revbenen och på 10 dagar har omfånget ökat 6 cm. Så nu börjar det hända saker. Hon har gått upp 1,6 kg jag har denna veckan börjat ge lite lunch till henne. I morgon är det 3 veckor kvar. snart dags att städa ur valprummet och installera oss där. Jag brukar flytta in tillsammans med tiken ca 1-2 veckor innan det är dags. Så att vi båda får sova in oss.

I morgon går Tequila in i vecka 7 och då sker följande enl skk valpningsbok:

Fostren är nu 10 cm långa. Livmodern fyller stora delar av buken. Vid den här tiden brukar fostren vara så starka att man kan känna och senare också se fosterrörelser genom bukväggen.

Det är så mysigt när man känner en liten valp flytta lite på sig. Man sitter och försöker nästan hålla andan :-)

För övrigt så har vi varit på hundutställning även denna helg. Lite synd att båda mina hemmaklubbar arrangerar utställning samma dag... Men "mina" hundar var representerade på båda även om inte jag kunde dela på mig. Jag åkte med Candy och Cookie till Goldenklubbens utställning i Lenhovda och Nova och Emelie åkte till kalmar brukshundklubb där var även Puma och Sarah. I kalmar fick båda tikarna hp och Biret gick till Excellentgold Puma hon blev sen 4a i gruppen.

Grattis! Tycker det är så roligt att ni visar "mina små troll".

I lenhovda hade vi en trevlig och varm dag med fina resultat. Candy blev 4a i sin klass med fin kritik. Cookie gick och vann sin klass och slutade som 4e bästa tik!! Vi startade också i Brace "parklass" tillsammans med 2 andra par och där vann vi!!

Så kul då vi faktiskt bara tränat en enda gång på det :-)

Fina gåvor och härliga rosetter fick följa med oss hem.

Nu fär vi ta det lite lugnt med utställningar framöver. Nu har vi lite annat att göra :-)

Kram på er alla!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page