September 7, 2020

September 7, 2020

June 13, 2020

May 15, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Lycklig!

May 5, 2015

Tänk vad vindarna vänder snabbt ibland :-)

Ni vet ju att jag varit osäker påTequila och hennes lite underliga löp. Tyckte i helgen att hon betedde sig som att hon skulle vara i höglöp. Bestämde mig för att åka in till Kalmar djursjukhus och ta ett blodprov ett så kallat progetseronprov som talar om hur tiken ligger i sitt löp.

Tiken har ägglossning när värdet ligger på 15. Man kan räkna med att åka dagen efter eller, och dagen därpå. Tequila som jag trodde var på dag 9 låg på 36!!!

Hon har tidigare parats på dag 12-14..

Snacka om tur att jag åkte....Startade hemifrån ca 16.30 var sen hos Britta och Torben på en fika vid 20 tiden. Britta följde sen med till Åsa vi var där 21.15 och Tequila skötte sig och Totte gjorde det han skulle. Han är så go och fin <3 Love is in the air!

Vi pratade en stund sen körde jag hem Britta och fortsatte mot Öland var hemma vid 02.30 för det gick inte fort hem då det var sån dimma.

Nu får vi bara hoppas att det blir några ulltusar i början på juli. på Tequila har jag kunnat ana att hon varit dräktig när hon har gått halva tiden ungefär. Kommer att uppdatera bloggen med jämna mellanrum framöver.

Tack Britta och Torben för go fika och härligt snack. Tack Åsa för att jag än en gång får förtroendet att låna en av dina fina hanar till min goa Tequila.

Är så glad och nöjd!

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square