top of page

Tror det spökar

Ja som sagt förr, nu står jag med lång näsa igen..

Jag bestämde mig för att inte para Breeze i detta löpet utan vänta till vintern. Hade lite svårt att se mig själv med 2 goldenkullar samtidigt. Särskilt mitt i sommaren då Peter har som mest att göra och resten av familjen behöver lite aktivering när skola och dagis är stängt..

Breeze börjar löpa- Candy börjar löpa och så Tequila börjar löpa. Men sen då? Tequila lurar mig precis som förra gången vi skulle para, HON SLUTAR LÖPA!!!

Jag är säker på blod för jag har varit extra uppmärksam då det finns fler löptikar i huset. Skithund.. ;-) Vid förra tillfället tog det en månad sen löpte hon igen. Kommer ha lite extra koll i dagarn som kommer så det inte är ett otydligt löp ändå.. Man kan ju hoppas.

Trodde verkligen att jag skulle komma med lite roligare information vid detta laget. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :-)

Nu mot dagis och hundturer, i dag fint väder igen.

Återkommer snart igen.

Kram på er!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page