top of page

Skriver ett par rader

Trots att allt är som vanligt här hemma. Dvs inga löp... Och om jag ska gå på magkänsla så dröjer det nog lite ännu. Den enda som är i päls så pass att jag tror att löp ligger nära det är Candy och hon ska inte paras.. Snurr i skallen är det på mig kan jag medddela. För jag ska ju para min lilla cocker också. Hon kommer med ganska stor säkerhet att löpa i juni då hon alltid följer sin cykel med 6 månader. Och 3 kullar NEJ tack! I så fall kommer jag att avstå Breeze nu i vår/sommar och bara para Tequila då det blir hennes sista kull.. Som sagt en del som rör sig i huvudet på mig.

Annars så ska vi ta oss ut och lufta oss lite på några inoff och ett par officiella utsällningar framöver.

Först Moheda och sammanstrålning med goa vänner. Det är det som är det bästa med det här farandet :-) Sen kommer Nybro, Hässleholm, ev hasslarp, och sen Saxnäs i Maj.

I Juni åker vi till Norrköping och träffar där ett par av mina valpar Skye och Rocky valpar från Cookies första och andra kull. Ska bli så kul att se dem igen.

Kommer att ta med mig bla Nova. Syskonträff :-)

I slutet av Juni så är det dags för kennelträff. Helgen efter midsommar är det planerat.

Återkommer med info om detta.

Önskar er en skön helg och hoppas på att jag snart kan komma med lite trevlig information.

Kramar

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page