top of page

Vart tog våren vägen?

Ja här regnar och ruskar och blåser om vartannat. Man kunde nästan förstå att det var för bra med 15 grader i mitten av mars.. Men nu närmar vi oss april och får hoppas det vänder rätt igen.

Här har vi firat kalas i helgen med nära och kära. Min lilla mamma firade sin 80 årsdag hos oss. Jag och min syster kokte kroppkakor i parti och minut. Gott var det och lilla mamma var mycket nöjd med sin dag.

Nu vet jag att det är några där ute som följer med spänning om det ska till att bli något löp.. Det ska det väl men ännu inga tecken. Jag väntar och längtar jag också. Mutar med en köttbulle då och då när lilla fröken hälsar på :-)

För övrigt har jag titta på lite utställningar framöver och jag tror det blir lite farande landet runt fram i maj månad. Ska bli roligt att träffa hundfolket. Allt ligger ju lite i ide på vintern.

Nu ska jag ta på stövlarna och ut i rusket. På återseende/ Bitte

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page