September 7, 2020

September 7, 2020

June 13, 2020

May 15, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Vart tog våren vägen?

March 30, 2015

Ja här regnar och ruskar och blåser om vartannat. Man kunde nästan förstå att det var för bra med 15 grader i mitten av mars.. Men nu närmar vi oss april och får hoppas det vänder rätt igen.

Här har vi firat kalas i helgen med nära och kära. Min lilla mamma firade sin 80 årsdag hos oss. Jag och min syster kokte kroppkakor i parti och minut. Gott var det och lilla mamma var mycket nöjd med sin dag.

Nu vet jag att det är några där ute som följer med spänning om det ska till att bli något löp.. Det ska det väl men ännu inga tecken. Jag väntar och längtar jag också. Mutar med en köttbulle då och då när lilla fröken hälsar på :-)

För övrigt har jag titta på lite utställningar framöver och jag tror det blir lite farande landet runt fram i maj månad. Ska bli roligt att träffa hundfolket. Allt ligger ju lite i ide på vintern.

Nu ska jag ta på stövlarna och ut i rusket. På återseende/ Bitte

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square