top of page

Halva Mars redan..

Nu börjar man bygga upp lite föväntningar inför stundande löp. I veckan ska jag ta kontakt med matte och husse till Breeze pojkvän. Planera planera. Så börjar väntan, först till löp sen till parning sen den stora frågan är hon dräktig? Till sist hur många och vilken fördelning?

För övrigt har vi varit på utställning med fantastiska Bella. Hon ställdes officiellt för första gången och skötte sig utmärkt. Hon fick Very good och blev placerad 3a i juniorklassen. I dag fick jag också meddelande från Stockholm och Anita som har Skye (syster till vår Nova) att det också debuterat i officiella sammanhang Skye fick Excellent och placerade sig som 2a i juniorklassen. Grattis säger vi! Har inte anmält något mer just nu men hoppas på att komma iväg ut endel i maj. Det var allt för denna gång. Önskar er en skön vecka.

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page