June 13, 2020

May 15, 2020

March 18, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Halva Mars redan..

March 15, 2015

Nu börjar man bygga upp lite föväntningar inför stundande löp. I veckan ska jag ta kontakt med matte och husse till Breeze pojkvän. Planera planera. Så börjar väntan, först till löp sen till parning sen den stora frågan är hon dräktig? Till sist hur många och vilken fördelning?

 

För övrigt har vi varit på utställning med fantastiska Bella. Hon ställdes officiellt för första gången och skötte sig utmärkt. Hon fick Very good och blev placerad 3a i juniorklassen. I dag fick jag också meddelande från Stockholm och Anita som har Skye (syster till vår Nova) att det också debuterat i officiella sammanhang Skye fick Excellent och placerade sig som 2a i juniorklassen. Grattis säger vi! Har inte anmält något mer just nu men hoppas på att komma iväg ut endel i maj. Det var allt för denna gång. Önskar er en skön vecka.

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags