top of page

Händer inte så mycket

just nu. För utom att det är sjukstuga bland de 2 fotade i huset.. Dock känns det som att vi går våren till mötes med ljusare och längre dagar. Minusgrader i natt men solen skiner nu :-) Och en spännande vår och sommar har vi famför oss. Har nog landat i att jag satsar på 2 kullar med goldenvalpar. Håller bara tummarna att det blir lite tid mellen dem.. På utställningsfronten ser det ut som så vi har varit på hässleholm valp med lilla Nova och det gick bra, hon tyckte det var lite halt på golvet så det vat svårt att springa. Hon blev 2a bästa tik bland golden med fin kritik. Till helgen beger vi oss till Moheda det är ssrk som arrangerar utställning. Med oss tar vi Bella och Cndy. Bella gör debut som junior. Håll lite tummar!

På återseende

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page