top of page

Huvudet fullt av funderingar

Det är väl så man kan uttrycka det. Planera är för mig halva nöjet brukar jag säga.. Men just nu vet jag inte, förmodligen för att det kan bli så att bägge goldentikarna som jag vill para i år löper samtidigt. Vet inte om jag vill ha 2 kullar samtidigt.....En månad i mellan hade varit bäst. Tequila brukar löpa var 10 e månad men samlöpte med Breeze och Candy i höstas och då var det bara 8 månader.. Så visst kan det bli så att både Breeze och hennes mamma Tequila löper samtidigt även denna gången. Vad det gäller hanar så har jag det redan klart i tanken och tror de kommer kompletera mina tjejer mycket bra. Mer info kommer ;-) För övrigt är allt lugnt, anmält till ett par utställningar framöver. Alltid roligt med lite utflykter. Nu en runda till som väntar med mina fina. Hej hopp så länge!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page