September 7, 2020

September 7, 2020

June 13, 2020

May 15, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Här står jag med lång näsa..

February 13, 2015

Så säker som jag var. Men Pepsie är bara mycket skendräktig.. Jag var och ultraljudade i onsdags och där var tomt. Tråkigt men det är sånt som händer. Men som sagt hon löper en gång i halvåret så jag kommer para om henne i sommar. Funderar nu på andra planer för våren. Tror att det blir Tequila som paras och då blir det hennes tredje och sista kull. Återkommer med mer info när jag själv vet mer :-)

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square