Ännu en vecka

I dag är det hela 4 veckor sen vi var i Tranås och träffade fina Toby. I slutet av denna veckan borde jag veta om Pepsie är dräktig. Jag tycker att hon är mer hungrig och dessutom äter hon gärna gräs.. Vet inte om det kanske är tecken. Hoppas hoppas.

I vecka 5 sker enl skk valpningsboken:

Embryot liknar nu en hund och kallas foster. Ett beaglefoster som är 35 dagar gammalt är ca 35mm långt. Fostret har utvecklade ögonlock som täcker ögonen och ytteröron som täcker öronöppningen. Man kan också avgöra könstillhörigheten.Förbening sker av bröstben, bogblad och revben. Fosterblåsorna har nu blivit så stora att de fyller ut hela livmodern så att denna får ett mer jämntjockt utseende.

Hör av oss igen när vi är säkra :-)

Bitte och Pepsie

Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts