top of page

Första bloggstunden

på nya hemsidan :-)

Nu får vi hoppas att jag inte förstör något, allt är så nytt jag vågar nästan inte trycka på knapparna.

Läget på kenneln just nu är som så:

Vår fina Cocker spaniel har helt plötsligt blivit vuxen, min lilla bebis min knähund. Hon ska förhoppningsvis bli mamma i början på mars. Vi var på kennel Backhills i Tranås hemma hos Karin och Joakim runt nyåret och fick till 2 bra parningar. Jag brukar blogga lite mer just runt dräktighet och valptider. Hoppas det är några där ute som hänger med i mina drömmar och funderingar framöver. Info om Pepsie hittar ni under hennes egen sida och om "Toby" Ch Bachills New Design kan ni läsa på www.backhills .se Vi går en mycket spännande vår tll mötes. Kram på er och på återseende!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Follow Us
Inga taggar än.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page