September 7, 2020

September 7, 2020

June 13, 2020

May 15, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Första bloggstunden

January 15, 2015

på nya hemsidan :-)

Nu får vi hoppas att jag inte förstör något, allt är så nytt jag vågar nästan inte trycka på knapparna.

Läget på kenneln just nu är som så:

Vår fina Cocker spaniel har helt plötsligt blivit vuxen, min lilla bebis min knähund. Hon ska förhoppningsvis bli mamma i början på mars. Vi var på kennel Backhills i Tranås hemma hos Karin och Joakim runt nyåret och fick till 2 bra parningar. Jag brukar blogga lite mer just runt dräktighet och valptider. Hoppas det är några där ute som hänger med  i mina drömmar och funderingar framöver. Info om Pepsie hittar ni under hennes egen sida och om "Toby" Ch Bachills New Design kan ni läsa på  www.backhills .se Vi går en mycket spännande vår tll mötes. Kram på er och på återseende!

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square