Sötnosarna 4 veckor

Och blir bara sötare och sötare. Nu har de börjat att få vara mer och mer ute i stora världen vilket för dem är själva valprummet ännu så länge. Där finns mycket kul att bita i och leka med. Bara man kommer på hur... De får nu också ett par mål med "riktig" mat och det gillar de jättemycket. Som sagt 4 veckor och dags att ta emot valpköpare för valptitt. Många förväntansfulla. Jag har för avsikt att försöka komma i kontakt med er alla innan helgen. Här lite bilder (fler finns under aktuell kull)

Valparna 3 veckor

Dagarna går så fort, det har varit mycket att göra. Därför har det varit lite dåligt med uppdatering här. Valparna har nu fått smaka valpmousse och det är mumma men bordsskicket är inte mycket att skryta med :-) Nova är mycket duktig och väldigt lugn med dem. Här kommer veckans bilder. En del suddiga men valparna är ju aldrig stilla när de är vakna ...

Äntligen!!

Ja det kan man säga. En dator som bara har trilskats med mig. hängt upp sig på varenda sida... Nu har Peter uppgraderat den men jag är inte helt nöjd ändå.... Kommer inte in på en del sidor. Men hit hittade vi och här kommer lite bilder på valpar som snart är 2 veckor. De äter och frodas, de har öppnat sina ögon och börjar ta sig runt på alla 4 lite ostadigt men ändå. SÅÅÅ SÖTA! Och sötare för varje dag blir de. Njut.

Pokemongänget är här

8 fina jämnstora valpar 4 tikar och 4 hanar Trygg i mammas goa famn Mätt och go Älskar tassar Livet är rätt skönt De som hört av sig om valp kommer att få meddelande i dagarna. Mer bilder kommer efter hand. Kram på er därute säger pokemongänget!

Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square